Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε αργά το βράδυ του Σαββάτου, το ΜέΡΑ25 για την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και τις εξαγγελίες των μέτρων που ανακοίνωσε ως ανακούφιση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία. 

Διαβάστε ακόμη: ΔΕΘ: Τα 21 μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Food Pass, καταργείται η εισφορά αλληλεγγύης για όλους 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ένας αμετανόητος, αδιόρθωτος και επικίνδυνος Πρωθυπουργός στον δικό του μαγικό, ολιγαρχικό κόσμο. Αν κάποιος είχε την υπομονή να ακούσει σήμερα τον κ. Μητσοτάκη, θα νόμιζε πραγματικά πως δεν ζει στην χώρα της Μητσοτάκης Α.Ε. των ολιγαρχικών κλοπών και των κυβερνητικών υποκλοπών. Ένας αμετανόητος, αδιόρθωτος και επικίνδυνος Πρωθυπουργός στον δικό του μαγικό, ολιγαρχικό κόσμο.

Την ώρα που ο κόσμος έξω μαζί με το μπλοκ του ΜέΡΑ25 διαδήλωνε μαζικά, ο Πρωθυπουργός προσπαθούσε να πείσει την κοινωνία πως δεν ζει στο Ολιγαρχικό κράτος και το Μητσοτακικό παρακράτος που καθημερινά την ληστεύει με το ένα χέρι και τη δέρνει με το άλλο, κρυφακούγοντας κιόλας «για το καλό της» τις διαθέσεις και τις προθέσεις της.

Είναι σαφές πως ο κ. Μητσοτάκης είναι πια σε αποδρομή και προσπαθεί με την ολιγαρχική και μιντιακή εξουσία του, αλλά και μερικά επικοινωνιακά και προεκλογικά ψίχουλα, να αλλάξει το κλίμα που επικρατεί πλεόν απ' άκρη σ' άκρη της χώρας.

Αυτό όμως αφορά μόνο το τεστ πίστης των χειροκροτητών που επιστρατεύτηκαν να γεμίσουν κάθε σπιθαμή του Βελλίδειου ώστε ο ταχύτατα βυθιζόμενος στα σκάνδαλά του Πρωθυπουργός να εκπέμψει επικοινωνιακό μήνυμα ενότητας αλλά ταυτόχρονα να δέσει τις βαρωνίες του κόμματός του σε όρκο συνενοχής.

Η κοινωνία χρειάζεται εδώ και τώρα ρήξη με το ολιγαρχικό καθεστώς που καθημερινά την ληστεύει μέσω της Μητσοτάκης Α.Ε. και των διαφόρων ληστρικών μηχανισμών όπως το Χρηματιστήριο Ενέργειας που έστησε η προηγούμενη μνημονιακή Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κόσμος κ. Μητσοτάκη σας έχει πάρει πια χαμπάρι και δεν θα επιτρέψει ούτε τη διαιώνιση του δικού σας καθεστώτος, ούτε την εναλλαγή σας από άλλες μνημονιακές, ολιγαρχικές δυνάμεις που θα συνεχίσουν τις ίδιες πολιτικές.

Ο λαός μας θα επιλέξει τη ρήξη, γιατί είναι η μόνη απάντηση στην κρίση.

Παλεύουμε για τη Ρήξη. Παλεύουμε για τις ζωές μας. Και θα τις πάρουμε πίσω. Ρεύμα φθηνό για όλο το λαό εδώ και τώρα με δημοψήφισμα για κατάργηση του Χρηματιστηρίου της Ενέργειας και επανεθνικοποίηση της ΔΕΗ.

Καμία ανακωχή με την Μητσοτάκης Α.Ε. και κάθε μνημονιακή, ολιγαρχική πολιτική!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA