«Ο Κώστας Καζάκος ανέβασε την τέχνη στο πεζοδρόμιο του αγώνα και έδεσε το θέατρο με τις αγωνίες του λαού μας», έγραψε στα social media ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τον θάνατο του ηθοποιού. Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Κώστα Καζάκου.
Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τον Κώστα Καζάκο
«Η χώρα και ο κόσμος του πολιτισμού έχασαν σήμερα έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, έναν ακούραστο αγωνιστή. Ο Κώστας Καζάκος ανέβασε την τέχνη στο πεζοδρόμιο του αγώνα και έδεσε το θέατρο με τις αγωνίες του λαού μας. Δοκίμασε από παιδί τις διώξεις του μετεμφυλιακού κράτους και αντιστάθηκε στη Χούντα με την τέχνη και τον λόγο του. Κόσμησε με την παρουσία του όχι μόνο το θέατρο αλλά και το ελληνικό κοινοβούλιο μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους».
- Πώς άνοιξε ξανά ο φάκελος του εμπρησμού της Marfin - Οι συλλήψεις και οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία
- «Πού πας; Διασκέδασε τον κόσμο»: Όταν χορεύτρια του Costa Concordia παραιτήθηκε την ώρα που το πλοίο βυθιζόταν
- Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8,61μ και όλοι μιλούν για τη... γκριμάτσα του
- «Εγώ, ούτε γρατζουνιά και το παιδί μου σκοτώθηκε»: Συγκλονίζει ο πατέρας της 15χρονης αθλήτριας του ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.