Τη στάση που τηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την υπόθεση των 38 μεταναστών στον Έβρο καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, επιρρίπτοντάς του ευθύνες για δυσφήμηση της χώρας μας.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ επί εβδομάδες, με συνεχείς καταγγελίες κατά της κυβέρνησης, εξέθετε διεθνώς τη χώρα, διακινώντας fakenews σε σχέση με τους 38 μετανάστες στον Έβρο. Ευρωβουλευτές του έφεραν την υπόθεση ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
Και επισημαίνει: «Και τώρα που αποκαλύπτονται οι πραγματικές διαστάσεις του θέματος και δικαιώνουν όσα από την αρχή έλεγε η κυβέρνηση, ο κ. Κατρούγκαλος και ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνον δεν ζητούν συγγνώμη, αλλά ζητούν και τα ρέστα. Τη συγγνώμη δεν την οφείλουν μόνο γιατί επιτέθηκαν με ψέματα στην κυβέρνηση. Αλλά πρωτίστως γιατί αναπαράγοντας ψέματα, δυσφημούν τη χώρα», καταλήγει η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.
- «Είμαστε πια σε αχαρτογράφητα νερά»: Έχει μπει η Ελλάδα στον πόλεμο;
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.