Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Δένδιας που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για την Διάσκεψη της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, κατά την άφιξή του στην αμερικανική μεγαλούπολη δήλωσε ότι η τουρκική προπαγάνδα έχει περάσει σε πρωτόγνωρο επίπεδο με τη γείτονα να εκτοξεύει πλέον ευθείες απειλές κατά της κυριαρχίας της Ελλάδας. «Συζητάμε εδώ με τους συναδέλφους Υπουργούς Εξωτερικών, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, πρώτα απ' όλα την Ουκρανία και τις εξελίξεις μετά την ουκρανική αντεπίθεση» είπε αρχικά ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών κι ακολούθως έβαλλε κατά της Τουρκίας.

«Θα έχω την ευκαιρία να δείξω στους συναδέλφους μου μια σειρά από ανακοινώσεις, διακηρύξεις, απειλές της Τουρκίας κατά της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένης της κυριαρχίας των νησιών του Αιγαίου. Γιατί αυτό έχει πλέον περάσει σε ένα πρωτόγνωρο επίπεδο αποτελώντας μια ξεκάθαρη, παρούσα απειλή κατά της κυριαρχίας της Ελλάδας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ελληνας ΥΠΕΞ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA