Μενού
  • Α-
  • Α+

Οτι οι εκλογές θα γίνουν κανονικά στην ώρα τους, όπως έχει επανειλημμένα δηλώσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Μάλιστα, ήταν κατηγορηματικός στο ερώτημα αν η Νέα Δημοκρατία σκοπεύει να κάνει συγκυβέρνηση με την Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελόπουλο: «Δεν την εξετάζει καθόλου», έστειλε το μήνυμα προς όλους ο Γιάννης Οικονόμου, προσθέτοντας: «Πρέπει να έχεις έστω ελάχιστο κοινό παρανομαστή σε αρχές αξίες και προγραμματικά. Με Βελόπουλο δεν υπάρχει. Εμείς κοιτάμε στη Δύση αυτός στην Ανατολή. Ούτε το σκέφτεται η κυβέρνηση ούτε θα γίνει». 

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έστειλε το μήνυμα προς όλους ότι η Νέα Δημοκρατία θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση και στις εκλογές που θα γίνουν την άνοιξη του 2023. «Δεν θεωρούμε ότι στις δεύτερες εκλογές η κυβέρνηση ΝΔ θα χρειαστεί δεύτερο κόμμα για να σχηματίσει κυβέρνηση. Εχουμε εμπιστοσύνη στους πολίτες. Πιστεύουμε ότι θα μας δώσουν δυνατότητα να σχηματίσουμε ξανά μία κυβέρνηση όπως αυτή που έχουμε από το 2019».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA