Σε τουρνουά τένις έπαιξε ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, στον Αττικό Ομιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης και πέρασε στον επόμενο αγώνα αλλά ο Γιώργος Παπαδάκης βρήκε την ευκαιρία να του πει για τα κιλά του. Το σχετικό βίντεο από τις επιδόσεις του Αδωνι Γεωργιάδη στο τένις προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου με τον παρουσιαστή να αρχίζει αμέσως τα σχόλια: «Το πολύ ευχάριστο όμως είναι ότι πέρασε στους 16 ο Άδωνις Γεωργιάδης. Νάτον, εδώ κοίτα. Έχει περάσει σε ένα τουρνουά, το οποίο έγινε εδώ. Μπράβο Άδωνι, έκατσε κι έχασε ο άλλος». Η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε το εξής σχόλιο: «Ο κ. Γεωργιάδης ξέρει καλό τένις».
Διαβάστε ακόμη: Τάκης Θεοδωρικάκος: Ερωτήματα και απορίες αστυνομικών για την εξαγγελία περί «νέας διεύθυνσης για παραβατικότητα ανηλίκων»
«Τι ξέρει;», απάντησε από την πλευρά του ο Γιώργος Παπαδάκης, θέλοντας να κάνει χιούμορ, και πρόσθεσε: «Παίζει καλό τένις; Εδώ τη μπάκα δεν την βλέπεις παιδί μου, τη μπάκα. Πώς να παίξεις με τέτοια μπάκα. Μπράβο υπουργέ, μας έκανες περήφανους», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. «Αποσύρθηκε ο Φέντερερ, είναι εδώ ο Άδωνις Γεωργιάδης», πρόσθεσε η Μαρία Αναστασοπούλου και η συζήτηση έκλεισε εκεί. Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέβασε το σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter. Βρήκε την ευκαιρία να δώσει και συμβουλές, σε όσους τον είδαν στην τηλεόραση, ότι πρέπει να αθλούνται για να χάσουν κιλά.
«Το χιούμορ μου αρέσει, την μπάκα αγαπητέ Γιώργο προσπαθώ να την ρίξω (όχι με μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής..) πέραν του αστείου όμως, αν όλο αυτό παρακινήσει κάποιους να αθλούνται είναι καλό διότι ξέρω πόσο ωφελεί την υγεία μας. Η καθιστική ζωή έχει κινδύνους! @M_anasta», έγραψε χαρακτηριστικά.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η Μια Μάχη Μετά την Άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.