Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μία συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης o δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στην 33η επέτειο της δολοφονίας του πατέρα του Παύλου Μπακογιάννη από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη. «Η συνείδηση μου. Κι ας πέρασαν 33 χρόνια. Είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος. Πόσο σε ευχαριστώ», ήταν το μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων ο οποίος συνόδευσε την ανάρτησή του με μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με τον πατέρα του Παύλο Μπακογιάννη.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Νωρίτερα η Ντόρα Μπακογιάννη, τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου της συζύγου, έκανε μια ανάρτηση Twitter  στην οποία αναφέρεται στις ιδέες και τις αξίες του: «33 χρόνια πίσω, για μας είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σήμερα στον κόσμο που ζούμε οι ιδέες και οι αξίες σου είναι πιο σημαντικές από ποτέ».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση στο Twitter την οποία συνόδευσε με μία από τις πιο γνωστές ατάκες του Παύλου Μπακογιάννη: «Κράτα, λοιπόν, όσο μπορείς ελεύθερη την ψυχή σου. Και ανοιχτό το νου για τις αυριανές σου σκέψεις και ιδέες». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμπληρώνει πως «Τριάντα τρία χρόνια μετά, φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA