ΠΟΛΙΤΙΚΗ
04/10/2022 15:04

Μητσοτάκης στην ΚΟ ΝΔ: «Εχουμε κάνει πολλά, αλλά η κοινωνία ακόμα περνά δύσκολα»

Μήνυμα Κυριάκου Μητσοτάκη στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για σεμνότητα στην επικοινωνία του κυβερνητικού έργου λόγω των δυσχερειών που αντιμετωπίζει η κοινωνία

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Μητσοτάκης στην ΚΟ ΝΔ: «Εχουμε κάνει πολλά, αλλά η κοινωνία ακόμα περνά δύσκολα»
Κυριάκος Μητσοτάκης (Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο κλείσιμο της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, αφού εξήρε την δουλειά που έχει γίνει, ζήτησε από τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, αφενός να μην επαναπαυθούν, αφετέρου να συνεχίσουν να κρατούν χαμηλούς τόνους, καθώς πολλά προβλήματα δεν έχουν επιλυθεί, παρά το έργο που έχει παραχθεί από την κυβέρνηση και μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα στην καθημερινότητά του, τα οποία αναμένεται δυστυχώς να διογκωθούν τον προσεχή χειμώνα.

Στο τέλος των παρεμβάσεων στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κατά την οποία πήραν το λόγο 27 βουλευτές, τοποθετήθηκε συνολικά ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε: «Θέλω να είμαστε πολύ μετρημένοι στον τρόπο με τον οποίον επικοινωνούμε σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συγκυρίες. Εχουμε να επιδείξουμε πάρα πολλά ως κυβερνητικό έργο και νομίζω ότι έχετε δίκιο όταν μερικές φορές επισημαίνετε ότι μέσα στην πυκνότητα των εξελίξεων πολλά από τα σημαντικά τα οποία γίνονται δεν περνούν τελικά στους πολίτες.

Υπάρχει, όμως, η γενικότερη αίσθηση στους πολίτες ότι αυτή η κυβέρνηση παράγει πολύ και σημαντικό έργο. Οπως υπάρχει και η αίσθηση, ότι υπάρχει ένα σημαντικό απόθεμα εμπιστοσύνης παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Υπάρχει, όμως, και η άλλη όψη της πραγματικότητας: και αυτή λέει ότι η κοινωνία περνάει δύσκολα, έχει μεγάλη αβεβαιότητα για τον χειμώνα που έρχεται. Υπάρχουν πολλά προβλήματα ακόμα τα οποία δεν έχουν επιλυθεί, τα περισσότερα είναι αποτέλεσμα του κόστους ζωής και της εισαγόμενης κρίσης η οποία προέκυψε μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και πρέπει να είμαστε απολύτως εναρμονισμένοι με τα συναισθήματα των πολιτών στον πολιτικό μας λόγο. Το λέω διότι δεν πρέπει μερικές φορές μέσα από την προβολή του κυβερνητικού έργου- η οποία πρέπει να γίνεται - να αγνοούμε αυτή την άλλη όψη της πραγματικότητας.

Νομίζω ότι όλοι είστε πολύ έμπειροι για να γνωρίζετε ότι αυτή την ισορροπία θα πρέπει να την τηρούμε και να επιδεικνύουμε την απαραίτητη σεμνότητα στην επικοινωνία μας ώστε να μην αισθάνονται οι πολίτες ότι υπερφίαλα στεκόμαστε πάνω στις πολλές και σημαντικές επιτυχίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ