Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Φωτεινή Μπακαδήμα από το ΜέΡΑ25. Είναι η τρίτη βουλεύτρια που αποχωρεί από το κόμμα μετά την Αδάμου και την Αδαμοπούλου και μένει με 6 βουλευτές. Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης έχει ήδη παραδοθεί στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, ενώ την ίδια στιγμή στο ΜέΡΑ25 την είχαν... αποκηρύξει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε αποστείλει επίσης επιστολή διαγραφής της από την Κ.Ο για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά, αλλά προηγήθηκε χρονικά η επιστολή ανεξαρτητοποίησης.

Το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη εξέδωσε και σχετικά ανακοίνωση για την αποχώρηση της κυρίας Μπακαδήμα στην οποία τονίζει πως: «Δεν θα κάνουμε πίσω. Την ώρα που το ΜέΡΑ25 δέχεται την ολομέτωπη επίθεση των ολιγαρχών, τους οποίους καταγγέλλει ονομαστικά μέσα κι έξω από τη Βουλή, η Φωτεινή Μπακαδήμα, βουλεύτρια Πειραιά, επέλεξε να απέχει από τις μάχες. Ολες και όλοι κρίνονται» ανέφερε η ανακοίνωση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA