Βαθύτατη θλίψη για τη χθεσινή πολύνεκρη τραγωδία στη Σεούλ, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών με ανάρτησή του στο Twitter. Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες και στους αγαπημένους των θυμάτων, επισημαίνει. Επίσης, εκφράζει ευχές για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών και αλληλεγγύη στην κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Κορέας. Στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας στήθηκε μια εκατόμβη νεκρών, στην πλειονότητά τους- νεαρών παιδιών, που διασκέδαζαν στους δρόμους σε εκατοντάδες εκδηλώσεις που είχαν στηθεί για τον εορτασμό του Halloween.
Ο τραγικός απολογισμός είναι τουλάχιστον 151 νεκροί και 82 τραυματίες (19 εξ αυτών σε σοβαρή κατάσταση) σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές για τη χθεσινή τραγωδία κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Halloween στη Σεούλ, υπογραμμίζοντας ότι ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί.
- Καλαμάτα: Ήταν η Βασιλική που ήθελε να χωρίσει αλλά δεν είχε πού να πάει - Συγκλονίζει μαρτυρία στο Reader
- Το πραγματικό πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που θα ξεφουσκώσει κι άλλο και αυτός που φοβάται τον διάλογο
- Κουφοντίνας εναντίον Γιωτόπουλου: Ο εμφύλιος της 17Ν, η αρχηγία και τα αναπάντητα ερωτήματα
- Πανελλήνιες Εξετάσεις 2026: Τα θέματα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.