Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας συμμετέχουν σε σποτ για τον εμβολιασμό κατά της εποχικής γρίπης. «Παρότι δεν είμαι άνω των 60, αλλά επειδή έχω στο περιβάλλον μου συγγενή υψηλού κινδύνου, η σύσταση των γιατρών, επειδή συναναστρέφομαι και πολύ κόσμο, είναι να κάνω το εμβόλιο της γρίπης. Σας συνιστώ, αν είστε άνω των 60, να το κάνετε οπωσδήποτε», αναφέρει αρχικά ο πρωθυπουργός.
Στη συνέχεια του βίντεο ο κ. Μητσοτάκης προσθέτει: «Ετοιμαζόμαστε προφανώς για τον χειμώνα και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προστατευμένοι. Γιατρέ, τι λες εσύ;». «Βεβαίως άτομα αυξημένου κινδύνου, άτομα που στο περιβάλλον τους έχουν άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο, ήδη άρχισε η εποχή της γρίπης και στην πατρίδα μας, να εμβολιαστούν και για τη γρίπη», είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας.
- Χειμώνας στην «καρδιά» της άνοιξης: Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία σε 8 περιοχές
- Η αλήθεια για τη Σία Κοσιώνη: Τι συμβαίνει με τον ΣΚΑΪ
- Πόσοι στρατιώτες των ΗΠΑ βρίσκονται στην Ευρώπη: Ο «χάρτης» με τις πιο εξαρτημένες χώρες
- Η γνωριμία του Σακίλ Ο' Νιλ με τον Ταγίπ Ερντογάν είχε ένα απρόβλεπτο αποτέλεσμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.