Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία συνέντευξη... διαφορετική από τις άλλες παραχώρησε σήμερα Σάββατο (26/11) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον πρωθυπουργό να βρίσκεται καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την άθληση, τη σειρά «Σασμός», ενώ αναφέρθηκε και στο ποιο ringtone έχει στο κινητό του αλλά και την επική απάντηση που είχε δώσει στο Luben με τα ντολμαδάκια...

Συγκεκριμένα, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε για το πως αποφορτίζεται στο τέλος μίας απαιτητικής ημέρας απάντησε: «Όχι διαφορετικά από ότι νομίζω θα έκανε ο οποιοσδήποτε έχει μια δυσκολία στη δουλειά του. Ο καθένας έχει τον τρόπο του. Για μένα είναι σημαντική η άθληση. Όσο αργά το βράδυ και αν είναι. Είναι σημαντική εκτόνωση. Είναι συνηθισμένο να μην πηγαίνουν καλά τα πράγματα. Μια χαλαρή συζήτηση με τη γυναίκα μου. Να αφήσουμε μακριά τα κινητά. Τηλεόραση βλέπω. Έχω δει επεισόδια του Σασμού, τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα σειρά. Χαίρομαι γιατί η ελληνική τηλεόραση παράγει ενδιαφέρον περιεχόμενο. Βλέπω ποδόσφαιρο, έχει Παγκόσμιο Κύπελλο αυτές τις μέρες. Είναι πολύ ωραίο που 9 το βράδυ υπάρχει ένα ματς. Βλέπω Netflix, διαβάζω. Ακούω μουσική στο αυτοκίνητο, στις περιοδείες ή στο αεροπλάνο».

Οσον αφορά τα παιδιά του, είπε: «Τσακώνομαι για θέματα που τσακώνονται οι γονείς με τα παιδιά. Κάποιες φορές θέλουμε να είμαστε πιο παρεμβατικοί. Η Μαρέβα παραπονιέται όταν δεν βρίσκει τα παιδιά και δεν την παίρνουν τηλέφωνο. Έχω τρία παιδιά στο εξωτερικό. Το ένα δουλεύει και τα δύο σπουδάζουν»! Στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού έβαλε μια μουσική «παραγγελιά» από τον γιο του και ήταν μία χαρακτηριστική μουσική από την πρώτη ταινία «Star Wars», με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποκαλύπτει πως αυτή τη μουσική έχει ως ringtone στο κινητό του!

Με τη συνέντευξη να φτάνει στο τέλος της, η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε και στη viral απάντηση με τα... ντολμαδάκια που είχε δώσει ο πρωθυπουργός σε σάτιρα του Luben, με τον διάλογο που ακολουθεί να είναι χαρακτηριστικός:

Ν. Γερμανού: Και πριν πάμε στα δώρα, γιατί σας έχουμε και δώρα, κ. Πρόεδρε, όπως καταλαβαίνετε, έκανε μια ανάρτηση το Luben προτείνοντας στην κυβέρνηση τι άλλα «Καλάθια», εκτός του νοικοκυριού, θα μπορούσε να εντάξει στο πρόγραμμα. Το «καλάθι της παραλίας», το «καλάθι του μπαρ» κλπ., «της ταβέρνας». Ο Πρωθυπουργός, λοιπόν, απάντησε, ναι. Προτείνει λοιπόν το Luben τι άλλα καλάθια και ο Πρόεδρος απάντησε «λείπουν τα ντολμαδάκια». Γέλασα πάρα πολύ, πρέπει να σας πω. Πώς σας ήρθε και απαντήσατε στο Luben, «λείπουν τα ντολμαδάκια»; Με τον επίσημο λογαριασμό…

Κ. Μητσοτάκης: Κατ’ αρχάς είναι πάρα πολύ σημαντικό να μπορείς να γελάς, να έχεις χιούμορ και να αυτοσαρκάζεσαι.

Ν. Γερμανού: Εννοείται, εννοείται, συμφωνώ.

Κ. Μητσοτάκης: Αν παίρνεις τον εαυτό σου πάρα πολύ στα σοβαρά αρχίζεις και «το χάνεις» λίγο. Ναι, γενικά κάνουμε και τέτοιες πλάκες στο γραφείο. Νομίζω ήταν μια έμπνευση της στιγμής. Δεν ξέρω ποια είναι η αντίδραση, πάντως πρέπει να σου πω ότι επειδή το Luben κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα σατιρική δουλειά…

Ν. Γερμανού: Ναι, σατιρική δουλειά.

Κ. Μητσοτάκης: …και επειδή δεν υπάρχει πιτσιρίκι 15 χρόνων το οποίο να μην μου μιλάει για ντολμαδάκια, κατέληξα ότι αυτό μάλλον πέρασε ως μήνυμα, οπότε τουλάχιστον να το οικειοποιηθώ κιόλας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA