Μενού
  • Α-
  • Α+

«Η δύναμη και το μεγαλείο ψυχής κάποιων οικογενειών μετατρέπονται σε συνέχεια ζωής και υγείας για συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Αλλά και πηγή ελπίδας για όλους μας», γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για τη δωρεά οργάνων της Εμμανουέλας που εξέπνευσε μετά από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. Η καρδιά της 21χρονης φοιτήτρια που παρασύρθηκε από το ΙΧ 26χρονο στην Εγνατία χτυπά ήδη σε μία 40χρονη μητέρα αφού έγινε η μεταμόσχευση, ενώ το νεφρό της έδωσε «ελπίδα» ζωής σε μία 50χρονη μητέρα που υποβλήθηκε επίσης σε μεταμόσχευση. 

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Ζωή σε 50χρονη μητέρα με το νεφρό της έδωσε η Εμμα - Λύγισε ο σύζυγος στο «ευχαριστώ» στην 21χρονη

Ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Facebook σημειώνει πως «στα πρόσωπα των γονέων της άτυχης Εμμανουέλας ας τιμήσουμε, λοιπόν, εκείνους τους συγγενείς που, παρά την οδύνη τους, με γενναιότητα αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανα αγαπημένων προσώπων που χάθηκαν. Είτε απ’ τη Θεσσαλονίκη είτε από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας, η λάμψη της αλληλεγγύης τους ταξιδεύει παντού. Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους». 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkyriakosmitsotakis%2Fposts%2Fpfbid02Joe2EwVGetiyfaD8ThTUD6ja2JA11SyxSAMUvTW7omPE2d3kscsv3keeBVLx8eUhl&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA