Μενού
  • Α-
  • Α+

«Δυσοσμία και τοξικότητα στην πολιτική δημιουργούν η αναπαραγωγή αναπόδεικτων ισχυρισμών, τα ψέματα και η κατασυκοφάντηση του πρωθυπουργού και στελεχών της κυβέρνησης» απαντά στον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Αναφερόμενος στις εκλογές, είπε πως τίθεται το δίλημα «με αυτούς που κράτησαν την πατρίδα όρθια, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, εν μέσω κατακλυσμιαίων παγκόσμιων κρίσεων, ή με αυτούς που μηχανεύονται παρανοϊκά μυθεύματα για να βυθίσουν την χώρα στην αστάθεια και την υστέρηση; Με αυτούς που αγωνίζονται για την πατρίδα και τους πολίτες, ή με αυτούς που νοιάζονται για την κομματική τους επιβίωση;».

Διαβάστε ακόμη: Αλέξης Τσίπρας: Νίκη ΣΥΡΙΖΑ για να απαλλαγούμε από τη δυσοσμία

«Οι προτεραιότητες της κοινωνίας είναι και προτεραιότητες της κυβέρνησης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγωνίζεται στο παρόν για ένα καλύτερο μέλλον. Ο κ. Τσίπρας υπόσχεται επιστροφή στο παρελθόν, σε ένα πολύ κακό παρελθόν μάλιστα», σημειώνει ο κ. Οικονόμου. Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «το δίλημμα είναι αν θα συνεχίσουν η αδικία και οι ανισότητες να αυξάνονται παντού, ή αν θα επιστρέψει επιτέλους στο τόπο η δικαιοσύνη παντού» και επιτέθηκε στον πρωθυπουργό για τα θέματα της επικαιρότητας. 

«Δεν ξέρω αν μυρίζει εκλογές, όπως οσφραίνεται ο κ. Μητσοτάκης, ξέρω όμως ότι μυρίζουν πολύ έντονα και πολύ άσχημα οι πολιτικές της κυβέρνησής του», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και εξήγησε: «Η βίαιη αναδιανομή πλούτου και εισοδήματος από τους αδύναμους και τους μεσαίους προς τους ισχυρούς, η λεηλασία του δημοσίου πλούτου με δισεκατομμύρια απευθείας αναθέσεων και κλειστών διαγωνισμών, η ασέλγεια απέναντι στη δημοκρατία με την αθλιότητα των παράνομων παρακολουθήσεων, αναδύουν τέτοια δυσοσμία που κανείς δε μπορεί να την αντέξει».