Δίπλα στους αστυνομικούς στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης έκανε αλλαγή του χρόνου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, που κατά τη διάρκεια της νύχτας επισκέφθηκε και το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, ένα από τα «πιο δύσκολα στην Αττική για τον όγκο δουλειάς που έχουν» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ανάρτηση που έκανε στα social media. «Απόψε αλλαγή του χρόνου στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης. Με τους ανθρώπους που μοχθούν για την ασφάλειά μας και είναι μακριά τους δικούς τους ανθρώπους τέτοιες ώρες. Σας στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου, χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και δύναμη!» έγραψε ο κ. Θεοδωρικάκος από το ΚΕΠΙΧ.
Στο μήνυμά του στο Instagram, από την Ομόνοια, συμείωσε: «Καλή Χρονια από το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, από τα πιο δύσκολα στην Αττική για τον όγκο δουλειάς που έχουν. Δίπλα στους αστυνομικούς που έχουν βάρδια τη νύχτα που όλοι γιορτάζουν το νέο χρόνο. Καλή δύναμη, είμαστε μαζί σας!».
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.