Στον Ελληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τις εκλογές στη χώρας μας, αναφέρεται στο πρωτοσέλιδό της η τουρκική εφημερίδα Hurriyet. Οπως υποστηρίζει το... βλέμμα του είναι στις εξελίξεις στη γειτονική χώρα καθώς όπως σημειώνεται «θέλει να ορίσει εκλογές στην Ελλάδα ανάλογα με την ημερομηνία στην Τουρκία». Το μέλημα του Μητσοτάκη είναι οι εκλογές στην Τουρκία σημειώνει στην πρώτη της σελίδα το κείμενο, αναφερόμενο στην εξαγγελία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για πρόωρες εκλογές στην γειτονική χώρα.
Χαμηλά στις δημοσκοπήσεις ο Ερντογάν
Την ίδια στιγμή, οι δημοσκοπήσεις για τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν είναι ότι καλύτερο, αφού σε ερωτήσεις που έγιναν σε νέους, το κόμμα του έρχεται τέταρτο, μετά και τους αναποφάσιστους, με ποσοστό 13,9%. Αυτό σημαίνει ότι η επιθετική ρητορική του κατά και της Ελλάδας δεν φαίνεται να πείθει τους νέους της Τουρκίας, όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανόλης Κωστίδης.
Και όλα αυτά την ώρα που ο Ερντογάν εν μία νυκτί ανέβασε το ποσοστό αύξησης που ανακοίνωσε για τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων από 25% σε 30% και αυτό επειδή υπήρξαν αντιδράσεις, ενώ προσέθεσε ότι η αύξηση αυτή θα είναι για το πρώτο εξάμηνο, εξαγγέλλοντας ότι στη συνέχεια θα υπάρξει και νέα αύξηση!
- Ποιος κυβερνά το Ιράν: Μυστήριο γύρω από τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Η CIA αποκωδικοποιεί τα ίχνη του
- Τι είναι το «αλπικό διαζύγιο»: Η τάση χωρισμού που τρομάζει
- Γιατί το 1993 είναι η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ελληνικής μουσικής
- Νέα Ελβετία, Ασύρματος: Αθηναϊκές γειτονιές που ξέρουμε ονομαστικά αλλά δεν ξέρουμε πού πέφτουν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.