«Έχουμε περίσσια πολιτική υποκρισία στις μέρες μας, γιατί έτυχε ο Κωνσταντίνος να φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου. Υπάρχει υποκρισία. Ένας είναι ο λόγος που δεν μπορεί να κηδευτεί δημοσία δαπάνη: δεν είχε ο άνθρωπος ελληνική ιθαγένεια» ανέφερε το πρωί του Σαββάτου (14/1) ο Δήμος Βερύκιος, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» σχετικά με τον θάνατο του τέως βασιλιά. «Γιατί δεν είχε ελληνική ιθαγένεια; Γιατί από το ’74 με το Δημοψήφισμα του την αφαίρεσαν. Αυτοί που όψιμα τώρα λένε ότι έπρεπε να κηδευτεί δημοσία δαπάνη έχουν κυβερνήσει» πρόσθεσε.
Μάλιστα, ο Δήμος Βερύκιος απευθύνθηκε προσωπικά και στον Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τη σχετική ανακοίνωση που έβγαλε ο πρώην πρωθυπουργός για το θέμα της ταφής του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ. «Ο Αντώνης Σαμαράς είναι φίλος μου και πάντα προσέχω με αυτά που λέει. Θα συμφωνούσα με την ανακοίνωσή του εκτός από ένα σημείο. Αντουάν, υπήρξες πρωθυπουργός της χώρας. Όφειλες, εάν είχες τέτοιου είδους ευαισθησία, να πάρεις το πολιτικό κόστος και να του τη δώσεις εσύ» επισήμανε ο Δήμος Βερύκιος.
«Εάν θέλατε λοιπόν, παλικάρια μου όλοι εσείς, να κηδευτεί ο Κωνσταντίνος με τιμές αρχηγού κράτους, οφείλατε να είχατε λάβει τις αναγκαίες αποφάσεις. Τώρα ψάχνουν τα ψηφαλάκια» τόνισε κλείνοντας το θέμα ο Δήμος Βερύκιος.
- Eurovision 2026: Αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας φέτος - Ανησυχίες για χειραγώγηση από το Ισραήλ
- Μαριάννα Καλλέργη για Survivor: «Ήμουν σαν πτώμα, με έσερναν - Η παραγωγή ήταν έξαλλη που πήγα νοσοκομείο»
- Ο Βασίλης Τσεκούρας πήρε το τιμόνι του Live News: Τι είπε για την απουσία του Νίκου Ευαγγελάτου
- Ντόρα και Αλεξία Μπακογιάννη: Η κοινή ανακοίνωση για την καταδίκη του Στέφανου Χίου - «Δεν είναι μόνο προσωπική δικαίωση»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.