Μενού
floros
Κωνσταντίνος Φλώρος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την κρίση Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας και Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων και όπως έχει προαποφασιστεί θα ανανεωθεί και τυπικά η θητεία του Κωνσταντίνου Φλώρου ως ΑΓΕΕΘΑ. Ακόμα από το ΚΥΣΕΑ θα αντικατασταθούν ο Α/ΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης και ο Α/ΓΕΝ Στυλιανός Πετράκης.

Πρόσφατα ο Γιάννης Οικονόμου είχε δηλώσει για τον Κωνσταντίνο Φλώρο, με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούσαν στο πρόσωπό του και επιθέσεις από την αντιπολίτευση, ότι χαίρει της εκτίμησης της κυβέρνησης. «Η κυβέρνηση περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Κι αυτή την εμπιστοσύνη δεν θα την κλονίσει κανείς.

Η κυβέρνηση είναι εγγυητής της ασφάλειας, της Δημοκρατίας και της ομαλότητας, όπως έχει αποδείξει με την ενίσχυση της αμυντικής μας ικανότητας, την αποτελεσματική διπλωματία, την προσήλωση στο εθνικό συμφέρον και τη θεσμικότητα. Είναι αποφασισμένη, και προπάντων ικανή, να μην επιτρέψει σε κανέναν, έσωθεν ή έξωθεν, να αποδυναμώσει και να πλήξει την Ελλάδα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.