Με μορφή χιονοστιβάδας έρχονται πλέον οι πληροφορίες για την υπόθεση των αδειοδοτήσεων των τηλεοπτικών σταθμών και την εμπλοκή του ονόματος του Νίκου Παππά. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος, διερωτάται αν το δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε το SMS στον Καλογρίτσα και ζητά απαντήσεις από κόμμα και Παππά.
«Μετά από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τα ερωτήματα προς τον κ. Παππά και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι αμείλικτα και απαιτούν ξεκάθαρες απαντήσεις: Έστειλε ο ίδιος ή όχι το SMS που δημοσιεύτηκε από τον συγκεκριμένο επιχειρηματία; Είναι αλήθεια ότι ενώ ήταν υπουργός αρμόδιος για τη διενέργεια του διαγωνισμού τηλεοπτικών αδειών μοίραζε όχι μόνο άδειες αλλά και.... μετοχές σε κανάλια στο παρασκήνιο;» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μάντζος.
- Survivor: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη - Αναστέλλεται η προβολή του ριάλιτι
- Το σχόλιο της Ευγενίας Μανωλίδου για τον «Πυθαγόρα» των Metallica δεν το περιμέναμε
- Χριστίνα Βίδου: Πώς άνοιξε το δελτίο του ΣΚΑΪ στη μετά Κοσιώνη εποχή
- Δημοσκόπηση Alpha: Η διαφορά ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και η τάση για τα νέα κόμματα Τσίπρα και Καρυστιανού
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.