Μενού
tzanakopoulos
Δημήτρης Τζανακόπουλος | @ΣΚΑΙ
  • Α-
  • Α+

Αγριος καυγάς ξέσπασε στον «αέρα» του ΣΚΑΙ με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, τον Θάνο Πλεύρη και τον παρουσιαστή του «Σήμερα» Δημήτρη Οικονόμου. Αφορμή για την κόντρα στάθηκε το θέμα της «μικρής Μαρίας» στον Εβρο, που διακινήθηκε τον Αύγουστο και αφορούσε ένα παιδί που υποτίθεται ότι εξέπνευσε από δάγκωμα σκορπιού. 

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αρνήθηκε να ζητήσει «συγγνώμη» για την υιοθέτηση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ των ισχυρισμών που τελικά αποδείχθηκαν ψευδείς. «Συγγνώμη θα πουν φασίστες όπως ο κ. Πλεύρης που έβγαιναν στα κανάλα και έλεγαν να τους πνίγουμε. Που θα μας πει να ζητήσουμε συγγνώμη. Να ζητήσουν αυτοί συγγνώμη» είπε αρχικά ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Κάνατε λάθος για την μικρή Μαρία;» του απάντησε ρωτώντας ο Θάνος Πλεύρης και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να ανταπαντά: «Ζήτησε συγγνώμη ο κ. Μηταράκης;». Ο Θάνος Πλεύρης σε υψηλούς τόνους συνέχισε: «Γίνατε κόμμα κατασυκοφάντησης της χώρας, ο πρόεδρος σας έκανε tweet που εξυπηρετούσε τους λαθροδιακινητές, έκαναν μακιγιάζ σε κοριτσάκι για να φαίνεται νεκρό, αυτός είναι ο ανθρωπισμός σας».

Ακολούθως ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ενέπλεξε και τους Οικονόμου-Παυλόπουλου, τους παρουσιαστές της εκπομπής, χαρακτηρίζοντάς τους «συνηγόρους του Θάνου Πλεύρη». «Με πάτε από τον φράχτη, στη μικρή Μαρία, στον κ. Καλογρίτσα», πρόσθεσε. «Είστε κατώτερος του ρόλου σας. Όταν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μοιράζει πιστοποιητικά; Τι να σας πω, λυπάμαι γιατί είστε δημόσιο πρόσωπο» αντέδρασε ο Δημήτρης Οικονόμου και συμπλήρωσε «όταν έχετε μάθει να στήνετε ΣΥΡΙΖΑ channel, δεν σας πέρασε το στήσιμο που πήγατε να κάνετε και σας πονάει o ΣΚΑΙ. Θα πονέσετε πολύ από την ενημέρωση».