Μενού
mitsotakis-tsipras
Κυριάκος Μητσοτάκης-Αλέξης Τσίπρας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ενταση επικράτησε στη Βουλή αναφορικά με την επιστολή του προέδρου της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), Χρήστου Ράμμου. «Ο κ. Ράμμος δεν είναι δικαστής, είναι τέως δικαστής» σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έλαβε ουδέποτε επιστολή με ονόματα που παρακολουθούνταν. Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός αμφισβήτησε την ύπαρξη ονομάτων στην επιστολή Ράμμου προς τους πολιτικούς αρχηγούς, λέγοντας πως την έχει λάβει και ο ίδιος και δεν αναγράφονται ονόματα. 

«Ή λέτε ψέματα για τα ονόματα και παραπληροφορείτε το κοινοβούλιο και τον λαό, ή έχετε άλλη επιστολή με ονόματα», είπε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Επικράτησε ένταση και ο Αλέξης Τσίπρας σηκώθηκε όρθιος ζητώντας να απαντήσει και ο κ. Τασούλας του άνοιξε το μικρόφωνο. «Απαντήστε με ένα ναι ή ένα όχι» κάλεσε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός με τον πρώτο να αποφεύγει να απαντήσει μονολεκτικά. Οταν ο κ. Τσίπρας «άρα δεν έχετε κανένα όνομα σε καμία επιστολή. Και σας το είπα γιατί την επιστολή την είχα πάρει πρώτα εγώ στα χέρια μου». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA