Μενού
takis-theodorikakos
Τάκης Θεοδωρικάκος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Eφεξής δεν πρόκειται να αναφερθώ στο θέμα, αφού η άθλια και πρωτοφανής επίθεση κατέρρευσε και έχει πλέον πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης» ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος έπειτα από την εντολή που έδωσε και ο γιος του ώστε να κινηθεί δικαστικά κατά του αποστρατευμένου αξιωματικού της ΕΛΑΣ και τα όσα καταλόγισε εναντίον του.

Σε δήλωση του κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε πως: «Με αφορμή την άθλια σκευωρία, που στήθηκε από σκοτεινά κέντρα εναντίον μου για τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία και την κάθαρση που κάνουμε πραγματικότητα, αλλά ταυτόχρονα πλήττει σε όλα τα επίπεδα και τον γιο μου Δημήτρη -που το μοναδικό του παράπτωμα είναι ότι είναι γιος μου- θέλω να τονίσω ότι: εφεξής δεν πρόκειται να αναφερθώ στο θέμα, αφού η άθλια και πρωτοφανής επίθεση κατέρρευσε και έχει πλέον πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Ο γιος μου εξουσιοδότησε τον δικηγόρο του, τον κ. Κούγια, ώστε να προσφύγει εναντίον όλων εκείνων που επιχείρησαν να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή του. Ως πατέρας μόνο παραπέμπω στη δήλωσή μου: θα τους πάω μέχρι το τέλος. Ο λόγος στη Δικαιοσύνη».

Σημειώνεται πως την Τετάρτη ο Τάκης Θεοδωρικάκος βρέθηκε στον Αρειο Πάγο όπου υπέβαλε και ο ίδιος μήνυση κατά του πρώην αξιωματικού της ΕΛΑΣ που ενέπλεξε τον γιο του με υπόθεση ναρκωτικών.