Μενού
syriza
ΣΥΡΙΖΑ | Eyrokinissi
  • Α-
  • Α+

«Ο κ. Βαρεμένος αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη, όμως, πρόκληση», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό που σημειώθηκε «on air» όταν ο βουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης άρπαξε ένα χαρτί από τα χέρια της βουλευτού της ΝΔ, Άννας Καραμανλή. «Αναμένουμε πότε και η βουλευτής της ΝΔ, κα Καραμανλή, θα ζητήσει μια συγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης», σημειώνεται παράλληλα στη σχετική ανακοίνωση.

Λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στο Alpha, αντέκρουσε τα όσα του καταλογίζονται, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Μην παίρνετε τόση φόρα, ελάτε τώρα... το να λέει κανείς ότι είναι επίθεση απέναντι στην κυρία Καραμανλή...  Μου κράδαινε τη μέρα της κηδείας ένα χαρτί, non paper του Μαξίμου να μου πει τι; Οτι είμαστε λιγότερο πατριώτες;».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η σημερινή ημέρα είναι βαριά φορτισμένη, καθώς αποχαιρετούμε τα παλικάρια μας, της Πολεμικής Αεροπορίας, που έφυγαν την ώρα του καθήκοντος. Ο κ. Βαρεμένος αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη, όμως, πρόκληση. Και ζήτησε αμέσως συγνώμη γι' αυτό. Αναμένουμε πότε και η βουλευτής της ΝΔ, κα Καραμανλή, θα ζητήσει μια συγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης.  Σε μια στιγμή, δηλαδή, που όλους μας ενώνει, η κα Καραμανλή προτίμησε την πολιτική καπηλεία μιας τραγωδίας. Κρίμα!».