Μενού
georgiadis
Άδωνις Γεωργιάδης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απευθύνθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, για ηλεκτρονικό μήνυμα που του αποδίδεται, αλλά είναι ψεύτικο. Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη και πρώτα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για να βρεθεί ποιος είναι από πίσω. Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων χαρακτήρισε αυτόν που έστειλε το μήνυμα στα μεσιτικά γραφεία ως απατεώνα.

Τη σχετική αποκάλυψη για την απάτη έκανε το πρωί της Παρασκευής (3/2) ο ίδιος ο υπουργός, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter, ανέφερε ότι κάποιοι έχουν χακάρει τον λογαριασμό του και στέλνουν ψεύτικα email σε μεσιτικά γραφεία, βάσει των οποίων ο υπουργός φέρεται να αναζητά αγορά διαμερίσματος, ακινήτου διαθέτοντας 200.000 ευρώ σε συγκεκριμένες περιοχές, που ξεκινούν από την Κυψέλη, τον Νέο Κόσμο, το Κολωνάκι, το Μεταξουργείο, το Παγκράτι και στα Πατήσια.

Η ανάρτηση Γεωργιάδη:

«Κάποιος απατεώνας έχει στείλει αυτό το μνμ σε μεσιτικά γραφεία. Πέραν το ότι το μέιλ που μου αποδίδεται είναι ψεύτικο, δηλώνω ότι ουδέποτε έχω κάνει τέτοιο αίτημα. Προσφεύγω άμεσα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα περαιτέρω. Τί άλλο θα σκεφθούν αναρωτιέμαι...» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.