Μενού
dimitra-liani-papandreoy
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου δεν αναμένεται να κατέβει στον πολιτικό στίβο της χώρας. Οι πληροφορίες που ήθελαν τη χήρα του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, να ανακοινώνει κόμμα με το όνομα «Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα» δεν ευσταθούν. Οι πληροφορίες για δημιουργία του κόμματος είχαν κυκλοφορήσει μέσω ανάρτησης δημοσιογράφου στα social media. 

«Φυσικά δεν έχουμε καμία σχέση με fake news πού αναφέρονται στη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πού ούτε καν πολιτεύεται», αναφέρεται σε ανάρτηση του κόμματος. Μεταξύ, άλλων το κόμμα αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΔΗΠΑΚ (Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα), κύριας συνιστώσας του νέου φορέα, αναφέρει: «Αναλάβαμε την πρωτοβουλία να ανασυστήσουμε, να οργανώσουμε και να εκφράσουμε τον δημοκρατικό πατριωτικό χώρο, που παρέμεινε όλα τα τελευταία χρόνια πολιτικά ορφανός. Το ΔΗΠΑΚ ειδικά ως καθοριστική συνιστώσα του δημοκρατικού πατριωτικού τόξου εκφράζει εκτός των άλλων το προδομένο Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και επαναφέρει τις σωστές γραμμές της πολιτικής παρακαταθήκης του. 

Το σημερινό κομματικό κατεστημένο έχει κοινή συμπληρωματική ομοιοπολική πολιτική, συντήρησης του διεφθαρμένου και ξενόδουλου συστήματος διακυβέρνησης της χώρας, επειδή έχει τα ίδια ντόπια και ξένα αφεντικά και λειτουργεί ως υπαλληλικό τους προσωπικό! Ανατρέπουμε αυτή την ιστορικά επικίνδυνη πολιτική αντινομία συγκροτώντας τον Τρίτο Πόλο Εξουσίας του πολιτικού συστήματος. Δημοκρατική Πατριωτική ΕΝΟΤΗΤΑ είναι το ενιαίο εθνικό ψηφοδέλτιο που συμμετέχουμε!».

Έγινε η συνέντευξη και παρουσιάστηκαν οι θέσεις της Δημοκρατικής Πατριωτικής ΕΝΌΤΗΤΑΣ. Φυσικά δεν έχουμε καμία σχέση με fake news πού αναφέρονται στη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πού ούτε καν πολιτεύεται

Posted by Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα-ΔΗ.ΠΑ.Κ on Thursday, February 9, 2023