«Ηταν καλοκαιρινή χέννα». Αυτό απάντησε ο Σπύρος Καρανικόλας, πρώην εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, ο οποίος προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία και δέχτηκε πυρά από στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την πολιτική του επιλογή. Ο ίδιος, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, άφησε αιχμές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας ότι αποχώρησε για πολιτικούς λόγους.
Όπως σημείωσε ο κ. Καρανικόλας, το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ δεν είχε σαφείς θέσεις σε κρίσιμες πολιτικές συγκυρίες, στη Ν.Δ. Ακόμα, έκανε λόγο για στελέχη που κρύβονταν, έχοντας παχυλούς μισθούς, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να εξαφανίσει το ΠΑΣΟΚ. Ερωτηθείς σχετικά με τη φράση «από τη Λούκα Κατσέλη στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα τατουάζ δρόμος» ο ίδιος τόνισε ότι «δεν πρόκειται να μπω σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και αντεπιθέσεις. Σέβομαι το χώρο που υπηρέτησα το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Θέλω απλά να πω ότι δεν υπήρξε ποτέ τατουάζ, ήταν μια καλοκαιρινή χέννα, η οποία κράτησε τρεις ημέρες και η οποία έσβησε με το νερό».
Παράλληλα συνέχισε: «Θέλοντας να απαξιώσουν την τεράστια προσπάθεια που ήμουν από τους λίγους σε πολύ δύσκολους καιρούς που όχι απλά υπηρέτησα, προασπίστηκα με πολύ μεγάλο σθένος σε πολύ δύσκολες στιγμές όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να εξοντώσει πολιτικά το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του. Ήμουν από τους λίγους όταν άλλοι ήταν κρυπτόμενοι σε διάφορες θέσεις με παχυλούς μισθούς, εγώ ήμουνα μπροστάρης. Αναφέρομαι συνολικά σε όσους τις δύσκολες και κρίσιμες εποχές του ΠΑΣΟΚ ήταν κρυπτόμενοι ενώ εγώ ήμουνα παρών και έδινα πολύ σκληρές μάχες. Στοχοποιήθηκα πάρα πολύ από το καθεστώς Τσίπρα –Καμμένου εκείνη την περίοδο, ήμουν από τους λίγους τους οποίους δίνανε πολύ σκληρή μάχη για την παράταξη και για όσα πιστεύαμε και πρεσβεύαμε εκείνο το χρονικό διάστημα υπό την ηγεσία της Φώφη Γεννηματά».
- Αρχεία Έπσταιν: Σοκαριστικές φωτογραφίες δείχνουν τον πρίγκιπα Άντριου σκυμμένο πάνω από γυναίκα στο πάτωμα
- Η ταινία και ο ρόλος για τα οποία διέγραψε το ΚΚΕ τον Μιμή Φωτόπουλο
- Πεθαίνοντας στους χώρους δουλειάς: Η Βιολάντα, τα ελλιπή στοιχεία και τα «αόρατα» εργατικά ατυχήματα
- O «μακάβριος θρύλος» για τις δύο Καρυάτιδες στο μπαλκόνι της Αγίων Ασωμάτων
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.