Προκαλεί ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης με μήνυμά του εν όψει των εκλογών. Οπως λέει στο ηχητικό που ανέβηκε στο κανάλι του στο Youtube θα συμμετάσχει κανονικά στις εκλογές ενώ λέει πως άργησε να μιλήσει για το «μπλόκο» που ετοιμάζει η δημοκρατία στο κόμμα του, καθώς «περίμενα πρώτα να με διαφημίσουν».
Στο σχεδόν 15λεπτο μήνυμα κάνει λόγο για αντισυνταγματική τροπολογία της κυβέρνησης που δεν πρόκειται να εμποδίσει την είσοδό του στη Βουλή, λέει πως το κόμμα του «έχει ξεκινήσει ήδη τη νομική μάχη ενάντια στο πολιτικό σύστημα της διαφθοράς και θα νικήσει, διότι υπηρετεί το δίκαιο, την αλήθεια και την Ελλάδα».
Κι όλα αυτά λίγες μέρες μετά το εξώδικο που έστειλε ο νεοναζί κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού, στον πρόεδρο της Βουλής, ισχυριζόμενος πως είναι αντισυνταγματική η κυβερνητική τροπολογία για το εκλογικό μπλόκο στο μόρφωμα που διοικεί.
- Έξω φρενών ο Στραβελάκης με τη Μάνου για τον Μαζωνάκη: «Ντροπή, ντροπή! Είναι νεκρός»
- Αψυχολόγητη δήλωση Αφροδίτης Μάνου για Μαζωνάκη: «Ούτε που τον ήξερα αυτόν και τη δουλειά του»
- Το μπλόκο του νόμου στον Κασιδιάρη, η παρέμβαση για τα καύσιμα και η στάση Τσίπρα απέναντι στο ΠΑΣΟΚ
- Χασαπόπουλος για κηδεία Μαζωνάκη: «Μπορεί να είναι και κακία, αλλά ο Σάκης γιατί δεν πήγε;» - «Ούτε η Βανδή ήταν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.