«Ο κ. Μητσοτάκης κατήργησε τη 13η σύνταξη και στέρησε αναδρομικά 2,5 δισ. ευρώ από δώρα και επικουρικές», αναφέρει σε δήλωση της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, προσθέτοντας ότι «δεκάδες χιλιάδες συντάξεις εκκρεμούν για χρόνια, μία στις δύο βγαίνει με λάθη ή μικρότερα ποσά και τελικά οι μόνες αυξήσεις που είδαν οι συνταξιούχοι φέτος ήταν αυτές που προέβλεπε ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ του 2017».
Η κυρία Τσαπανίδου σχολιάζει ότι «οι προεκλογικές παροχές λοιπόν δεν πείθουν τους συνταξιούχους καθώς τις βλέπουν να γίνονται καπνός από την ακρίβεια Μητσοτάκη». Υπενθυμίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: «Αυξήθηκαν για πρώτη φορά οι συντάξεις. Όσοι δεν πήρατε αύξηση λόγω προσωπικής διαφοράς, κάντε λίγο υπομονή, θα υπάρχουν ορισμένες καλές ανακοινώσεις για εσάς αυτή την εβδομάδα, γιατί γνωρίζω ότι υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα η οποία έρχεται βέβαια από το παρελθόν. Τώρα κάποιοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους αλλά ο νόμος Κατρούγκαλου δεν ψηφίστηκε από εμάς, από άλλους ψηφίστηκε».
- «Διαμαντάκια» και «ενέργειες»: To Λεξικό του Αθηνέζου που πάει διακοπές στις Κυκλάδες
- Πως «ξεκλείδωσε» η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το νέο «Στούντιο 4»: Το τρίτο όνομα της παρέας
- «Καλύτερος και από τη Βέρρα»: Ο Τσουβέλας πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε σε πανηγύρι
- Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον καιρό τον Δεκαπενταύγουστο: Σε ποιες περιοχές αναμένονται μπόρες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.