«Ο κ. Μητσοτάκης κατήργησε τη 13η σύνταξη και στέρησε αναδρομικά 2,5 δισ. ευρώ από δώρα και επικουρικές», αναφέρει σε δήλωση της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, προσθέτοντας ότι «δεκάδες χιλιάδες συντάξεις εκκρεμούν για χρόνια, μία στις δύο βγαίνει με λάθη ή μικρότερα ποσά και τελικά οι μόνες αυξήσεις που είδαν οι συνταξιούχοι φέτος ήταν αυτές που προέβλεπε ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ του 2017».
Η κυρία Τσαπανίδου σχολιάζει ότι «οι προεκλογικές παροχές λοιπόν δεν πείθουν τους συνταξιούχους καθώς τις βλέπουν να γίνονται καπνός από την ακρίβεια Μητσοτάκη». Υπενθυμίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: «Αυξήθηκαν για πρώτη φορά οι συντάξεις. Όσοι δεν πήρατε αύξηση λόγω προσωπικής διαφοράς, κάντε λίγο υπομονή, θα υπάρχουν ορισμένες καλές ανακοινώσεις για εσάς αυτή την εβδομάδα, γιατί γνωρίζω ότι υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα η οποία έρχεται βέβαια από το παρελθόν. Τώρα κάποιοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους αλλά ο νόμος Κατρούγκαλου δεν ψηφίστηκε από εμάς, από άλλους ψηφίστηκε».
- «Σε αυτή την οικονομία, το σεξ είναι πολυτέλεια» - Η Gen Z προτιμάει μια μέρα σωστού ύπνου
- Παράνομη συνδρομητική τηλεόραση: 7 συλλήψεις μελών κυκλώματος και άλλοι 76 στη δικογραφία
- Σοκ σε live μετάδοση: Άγρια επίθεση σε γνωστό Ρωσοκύπριο YouTuber επειδή ήταν crossdresser
- Ενοικιαστής vs. Ιδιοκτήτης: Ποιος επιτέλους πληρώνει τις ζημιές στο σπίτι; Βρήκαμε την απάντηση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.