Η Ευγενία Μανωλίδου δεν κρύβει τον έρωτά της για τον επί 14 χρόνια σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη. Για αυτό και σήμερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, του αφιέρωσε μέσω Twitter ένα αρχαιοελληνικό ρητό του αρχαίου ποιητού Μενάνδρου. «Ἀγάπης δὲ οὐδὲν μεῖζον οὔτε ἴσον ἐστί» έγραψε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πως «είναι κατάλληλο για τη σημερινή ημέρα», παγκόσμια ημέρα των ερωτευμένων.
Αναλυτικά η ανάρτηση της Ευγενίας Μανωλίδου
«Ἀγάπης δὲ οὐδὲν μεῖζον οὔτε ἴσον ἐστί. Το ρητό του Μενάνδρου, κατάλληλο νομίζω για την ημέρα, αλλά και για όλες τις ημέρες που αξίζει να τις γιορτάζουμε. Τίποτα μεγαλύτερο από την αγάπη, ούτε καν ίσο. Χρόνια μας πολλά!»
- Δεμένη και φιμωμένη βρέθηκε η 45χρονη στα Χανιά: Προσπάθησε να εξαφανίσει βίντεο ο καθ' ομολογίαν δράστης
- Κώστας Αποστολάκης: «Περιμένω πώς και πώς τη ζωή μετά τον θάνατο, γιατί τότε ξεκινούν όλα»
- Η νομάς που λατρεύεται στο TikTok: Αγανάκτησε με τα ενοίκια και μένει σε αμάξι με τον σκύλο της
- «Φοβήθηκα και έφυγα»: Αντιμέτωπη με κακούργημα η 60χρονη που φέρεται να σκότωσε το σκυλάκι στη Γαστούνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.