«Είναι πολύ σκληρό όταν παιδιά αντιμετωπίζουν τον καρκίνο, όμως το κάνουν με αισιοδοξία και πείσμα», υπογραμμίζει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια ημέρα. «Το δικό τους παράδειγμα πρέπει να ακολουθήσουμε», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης. Σε μήνυμά του στα social media για τον παιδικό καρκίνο ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ακόμα ότι «τα τελευταία δύο χρόνια έχει τεθεί σε λειτουργία το Εθνικό Μητρώο Νεοπλασιών Παιδικής Ηλικίας».
Η ανάρτηση Μητσοτάκη:
«Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στους μικρούς ήρωες που δίνουν τη μάχη για τη ζωή. Είναι πολύ σκληρό όταν παιδιά αντιμετωπίζουν τον καρκίνο, όμως το κάνουν με αισιοδοξία και πείσμα. Το δικό τους παράδειγμα πρέπει να ακολουθήσουμε. Nα σταθούμε δίπλα τους με όλες τις δυνάμεις μας.
Τα τελευταία δύο χρόνια έχει τεθεί σε λειτουργία το Εθνικό Μητρώο Νεοπλασιών Παιδικής Ηλικίας. Ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια της ιατρικής κοινότητας, για την παρακολούθηση παιδιών και εφήβων με καρκίνο. Οφείλαμε να το κάνουμε. Και το κάναμε».
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.