Μενού
kostas-karagkoynis
Κώστας Καραγκούνης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Νομικά αναμένεται να κινηθεί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης,  κατά του προσώπου που βρίσκεται πίσω από ανώνυμο λογαριασμό στο Twiiter και διακίνησε την πληροφορίες ότι εμπλέκεται στη φρικιαστική υπόθεση των Σεπολίων, όπου ένα 12χρονο κοριτσάκι έπεφτε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 9,89» συμπλήρωσε, παράλληλα, πως δε γνωρίζει τον Ηλία Μίχο οπότε δε θα μπορούσε να είχε κάποια σχέση μαζί του.

«Προφανώς και όχι, δεν τον γνωρίζω ούτε έχω καμία σχέση» απάντησε ο Κώστας Καραγκούνης στη σχετική ερώτηση που του έκαναν οι δημοσιογράφοι για το αν γνωρίζει προσωπικά τον Ηλία Μίχο, τον 53χρονο επιχειρηματία που κατηγορείται για τον βιασμό και τη μαστροπεία του 12χρονου κοριτσιού. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συμπλήρωσε πως είδε την ανάρτηση με τη φωτογραφία του στο διαδίκτυο από λογαριασμό τρολ, για το οποίο θεωρεί ανάξιο λόγο να απαντήσει. «Είδα ότι έγινε μια ανάρτηση με τη φωτογραφία μου στα σόσιαλ μίντια από λογαριασμό τρολ. Προσωπικά θεωρώ ανάξιο λόγου να απαντώ στα τρολ αλλά τελικά μερικές φορές χρειάζεται να απαντάς και στον οχετό», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι έκανε μήνυση κατά αγνώστων, προκειμένου να εντοπιστεί από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο κάτοχος του λογαριασμού.  «Το μόνο που έχω να πω για αυτή την υπόθεση επειδή είμαι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, ήμουν εισηγητής στο να γίνουν ισόβια οι βιαστές ανηλίκων. Η ανάκριση προχωράει, θα υπάρξουν και περαιτέρω εξειδικεύσεις για αυτό είχα ζητήσει την τροποποίηση του νόμου ώστε οι ποινές για τους βιαστές ανηλίκων να γίνουν ισόβια, μακάρι να προχωρήσει η έρευνα και όποιος εμπλέκεται να πληρώσει» είπε χαρακτηριστικά. Καταλήγοντας ο κ. Καραγκούνης ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία φωτογραφία με τον Ηλία Μίχο ενώ διευκρίνισε πως τη μήνυση την κατέθεσε για να εντοπίσει «ποιο τρολ αναπαράγει αυτή την ιστορία».