«Φωτιά» έχει βάλει στο πολιτικό σκηνικό η ανάρτηση του βουλευτή Χανίων, Παύλου Πολάκη, με την οποία στοχοποιεί δημοσιογράφους, δικαστικούς και τραπεζικούς ενώ απειλεί για τη «δεύτερη φορά», γράφοντας χαρακτηριστικά πως «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά».
Μεταξύ των δημοσιογράφων που «δείχνει» ο Παύλος Πολάκης είναι και ο Αρης Πορτοσάλτε, με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να σπεύδει να απαντήσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter εκτοξεύοντας «καρφιά» κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Αναλυτικά, ο Αρης Πορτοσάλτε γράφει στο Twitter: «Ήταν που, κατά κάποιους ο σοβαρός Τσίπρας θα απομάκρυνε τον Πολάκη, με αφορμή τον Χαιρετάκη! Πόσο αθώες σκέψεις όταν πρόκειται για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ, που μόνο το πρόσωπο Τσίπρα-Πολάκη εκφράζει;..»
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.