Οι Τούρκοι θορυβήθηκαν γιατί ο Νίκος Δένδιας έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι μεταβαίνει στην Κωνσταντινούπολη κι όχι στην «Ιστανμπούλ» όπως την αναφέρουν οι γείτονες κι ακόμα περισσότερο επειδή θα επισκεπτόταν το «Οικουμενικό Πατριαρχείο». Ο Ελληνας ΥΠΕΞ βρέθηκε χθες στην Πόλη και μεταξύ άλλων παρακολούθησε και τη λειτουργία της Κυριακής της Ορθοδοξίας.
Οπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, στη διάρκεια της παραμονής του στο Φανάρι, ο Ελληνας ΥΠΕΞ είχε ανταλλαγή μηνυμάτων με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος βρισκόταν στην Ντόχα. Μάλιστα, το θέμα πήρε διαστάσεις και απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.
- Το ξέσπασμα του Νίκου Στραβελάκη για τον Αντώνη Πανούτσο: «Ντρέπομαι για αυτά που διαβάζω»
- Δημοσκόπηση Interview: Τα κόμματα που μπαίνουν στη Βουλή - Εκλογές τώρα με οριακό προβάδισμα ζητούν οι πολίτες
- Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός: Η Ορνέλα Μούτι στα 71 της φορά το κόκκινο κραγιόν και είναι πιο όμορφη από ποτέ
- Το χωριό «καταφύγιο» για τον καύσωνα που έχει 6 βαθμούς κάτω από την υπόλοιπη Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.