Τη δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του ΑΝΤ1 που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (9/3) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, σχολίασε με δήλωσή του στα social media ο υπεύθυνος Στρατηγικής Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.
Χαρακτηριστικά, στη δήλωσή του ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει: «Πριν ακόμη προλάβουν οι οικογένειες να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, η γνωστή δημοσκοπική εταιρεία με τα εικονικά τιμολόγια χωματουργικών εργασιών, σπεύδει να κάνει damage control για τον Μητσοτάκη. Ντρέπεται και η ντροπή…».
Αξίζει να σημειωθεί πως τη δυσαρέσκειά του για την προβολή της συγκεκριμένης δημοσκόπησης, εξέφρασε και ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, Νίκος Χατζηνικολάου. «Γίνεται δημοσκόπηση την ώρα που γίνονται κηδείες, το θέμα είναι σε μια συναισθηματική έκρηξη» είπε σε έντονο ύφος ο Νίκος Χατζηνικολάου, συμπληρώνοντας δε πως έχει εκφράσει την αντίθεσή του και στη διοίκηση του σταθμού.
- Εισαγγελική πρόταση για ενοχή πατέρα Αντωνίου: «Κεντρικό πρόσωπο της Κιβωτού - Τίποτα δεν γινόταν αν δεν το ήξερε»
- Η μνήμη για την Καισαριανή ξαναγράφεται: Οι άγνωστες ιστορίες του Παπαδήμα και του Ρίζου που ταυτοποιήθηκαν
- Ποια ήταν η Ισραηλινή που βρέθηκε νεκρή στο Σύνταγμα – Δημιουργός της σειράς «Tehran»
- Η σκοτεινή υπόθεση του Αριστείδη Παγκρατίδη – Ποιος ήταν ο «Δράκος του Σέιχ Σου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.