Υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας θα είναι ο Απόστολος Γκλέτσος... επιβεβαιώνοντας πως θα έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα. Οπως ανέφερε μιλώντας στο MEGA κάνει τηλεόραση καθαρά για βιοποριστικούς λόγους καθώς «Η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση».
«Τα χρίσματα έπονται. Απ' ό,τι φαίνεται θα έχω τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ» παραδέχθηκε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ενώ όταν έγινε αναφορά στο βίντεο όπου φαίνεται να χειροκροτεί και να φωνάζει συνθήματα για τον Τσίπρα σε ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είπε με νόημα «Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει» και ανέφερε πως: «Τα πάντα σχολιάζονται, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, είναι η μόδα».
Παράλληλα, απαντώντας για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς, όπως για παράδειγμα εκείνα που τον ενέπλεκαν με υποθέσεις ναρκωτικών, σημείωσε: «Δεν με έχουν πειράξει αρνητικά σχόλια ακόμα και όταν με έμπλεκαν σε περίεργες υποθέσεις. Ήξερα την αλήθεια. Οταν την ξέρεις, άστους να πάνε το ψέμα όπου θέλουν. Αν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου τότε τα πράγματα είναι περίεργα...»
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
- Σαντορίνη: Η «χρυσή» βιομηχανία των 2.000 γάμων και η ανατροπή με τους τουρίστες που εξαφανίστηκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.