Μενού
Oikonomoy
Γιάννης Οικονόμου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο πολακισμός (προς το παρόν) στη ρητορική, το ύφος, το περιεχόμενο και τα λόγια του κ. Τσίπρα ακόμη και για μια τέτοια τραγωδία. Με ψέματα και λαϊκισμό, με συκοφαντίες και ανακρίβειες», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου σχετικά με την εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Από εκείνους που πορεύονται αγκαλιά με το βαθύ κράτος του παλαιοσυνδικαλισμού και αντιδρούν σε κάθε προσπάθεια μεταρρύθμισης και αξιολόγησης, δεν περιμένουμε τίποτα διαφορετικό από το «φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ». Απέναντι στην άχαρη αντιπαράθεση για ένα τραγικό γεγονός που αμετανόητα επιδιώκουν, εμείς επιμένουμε: καμία συγκάλυψη, ασφαλής επανεκκίνηση των τρένων, ανασυγκρότηση των σιδηροδρόμων», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα, κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος και άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είναι σε εξέλιξη, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι, μετά την επιστολή Πολάκη, και υπό το πρίσμα των νέων εξελίξεων, μπορούμε να επανεξετάσουμε το θέμα. 

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε επίσης ότι θα πρέπει να υπάρχει δέσμευση και από την πλευρά Πολάκη, ότι δεν θα επαναληφθούν γεγονότα όπως εκείνο που οδήγησαν τα πράγματα στο σημερινό σημείο.