Μενού
vitsas
Δημήτρης Βίτσας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Ο Παύλος δεν έπρεπε να συνεχίσει στην αντιπαράθεση με τον κ. Χατζηνικολάου», σημειώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΔημήτρης Βίτσας, με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Παύλου Πολάκη με τον γνωστό δημοσιογράφο. Ο κ. Βίτσας, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί», σημείωσε πως ο κ. Πολάκης «είναι χρήσιμος γιατί είναι παθιασμένος με το κοινωνικό συμφέρον. Έχει σημασία να κατανοήσει ότι μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος», ενώ τόνισε πως: «Ήταν τεράστιο λάθος η χρήση των φωτογραφιών των δημοσιογράφων».

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Βίτσας υπογράμμισε ότι «ήταν τεράστιο λάθος η χρήση των φωτογραφιών των δημοσιογράφων», ενώ για τις δημοσκοπήσεις είπε: «Μας προβληματίζουν γιατί ξέρουμε ότι στις εκλογές δεν υπάρχει αδιευκρίνιστη ψήφος τα πάντα διευκρινίζονται». «Μας προβληματίζει η απόσταση που κρατά ένα κομμάτι του κόσμου από τα πολιτικά πράγματα, καθώς απογοητεύεται από τον τρόπο που λειτουργούν οι πολιτικές δυνάμεις και ιεραρχούν τα βασικά προβλήματα» ανέφερε ακόμη.

«Όταν έχεις 57 νεκρούς και ανοιχτό το θέμα, το ζήτημα δεν είναι το πώς επέστρεψε ο Παύλος Πολάκης στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε επίσης ο κ. Βίτσας. Σχετικά με τις εκλογές και τη στάση που αναμένεται να πάρουν οι ψηφοφόροι, ανέφερε πως: «Υπάρχει ένα ζήτημα που πρέπει να επιμείνουν και αυτό είναι το θέμα των προγραμματικών θέσεων».

«Ποια είναι η θέση μας για το τραπεζικό σύστημα. Πρέπει να μπει μια τράπεζα υπό κρατικό έλεγχο; Πρέπει να υπάρξει καθολικό πρόγραμμα βελτίωσης του σιδηροδρόμου; Πώς θα έχουμε ένα σύγχρονο κράτος;» αναρωτήθηκε ο ίδιος. Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο της μετεκλογικής συνεργασίας είπε: «Η πρότασή μας απευθύνεται προς το ΠΑΣΟΚ και το Μέρα25 ΛΑΕ».