Μενού
Polakis
Παύλος Πολάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ένας μίνι εμφύλιος εκτυλίσσεται στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να επιτρέψει στον Παύλο Πολάκη να είναι εν τέλει υποψήφιος στα Χανιά στις εκλογές. Σήμερα, ο Δημήτρης Βίτσας ανέφερε στα Παραπολιτικά πως «ο Παύλος δεν έπρεπε να συνεχίσει στην αντιπαράθεση με τον Νίκο Χατζηνικολάου» ενώ δυο μέρες πριν η σοπράνο και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2019 - και μάλλον και φέτος - Μαργαρίτα Συγγενιώτου αποκάλεσε «ούγκανα» όσους χειροκροτούν τον πρώην υφυπουργό Υγείας. 

Αναλυτικά η ανάρτησή της: «Η υπόθεση Πολακη, που ζήτησε μια (ειλικρινή; θα δείξει) συγνώμη προκειμένου να είναι ξανά υποψήφιος και ο στρατός από ουγκανα/πολακιστας αφρίζει μέσα στον οπαδισμό σαν να πήρανε την Πόλη και την Αγιασοφια, αποδεικνύει ότι πολλές φορές οι άνθρωποι κινδυνεύουν πρώτα από τον εαυτό τους και μετά από εκείνους που τους "στηρίζουν". Συνέλθετε, έχουμε αρκετά πράγματα να μας αηδιαζουν κάθε μέρα από τη φρουρά του Μητσοτάκη, δεν χρειαζόμαστε κι εσάς».

Και συνέχισε: «Εν τω μεταξύ όσο τα ουγκανα κάνουν σκρινσοτ και διακινούν την ανάρτηση αυτή αφριζοντας, δίνοντας γραμμή να ρίξουν το προφίλ μου και απειλώντας με πειθαρχικα, έχω πάρει τα περισσότερα μηνύματα που μου λένε πόσο έχει αγανακτήσει ο κανονικός κόσμος με τη συμπεριφορά τους κι επιτέλους κάποιος τα έγραψε. Καλά πήγε κι αυτό.  Μετά τις αντιδράσεις, επέστρεψε με ένα ακόμα σχόλιο, σημειώνοντας: «Δεν μπορώ, έχω πεθάνει στα γέλια. Υπάρχει προφίλ που έχουν μαζευτεί όλοι και λένε "πώς τολμάει αυτή να μιλάει έτσι για εμάς, θα την πάμε πειθαρχικό". Εν τω μεταξύ εγώ ονόματα δεν έγραψα. Αυτοί μολογανε χωρίς ξύλο. Βλέπουν τη λέξη ουγκανα και ταυτίζονται από μόνοι τους. Κλαίω». 

https://www.facebook.com/margarita.syngeniotou/posts/pfbid02dfmWhvfwqaDsxc9CutBxZLAkN3JWwyJszqmhhMnKKcB5gmYMSHNfnxqT2MbAqwc1l

«Ήταν τεράστιο λάθος η χρήση των φωτογραφιών των δημοσιογράφων»

Ο Δημήτρης Βίτσας υπογράμμισε ότι «ήταν τεράστιο λάθος η χρήση των φωτογραφιών των δημοσιογράφων», ενώ για τις δημοσκοπήσεις είπε: «Μας προβληματίζουν γιατί ξέρουμε ότι στις εκλογές δεν υπάρχει αδιευκρίνιστη ψήφος τα πάντα διευκρινίζονται». «Μας προβληματίζει η απόσταση που κρατά ένα κομμάτι του κόσμου από τα πολιτικά πράγματα, καθώς απογοητεύεται από τον τρόπο που λειτουργούν οι πολιτικές δυνάμεις και ιεραρχούν τα βασικά προβλήματα» ανέφερε ακόμη. «Όταν έχεις 57 νεκρούς και ανοιχτό το θέμα, το ζήτημα δεν είναι το πώς επέστρεψε ο Παύλος Πολάκης στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε επίσης ο κ. Βίτσας. 

Σχετικά με τις εκλογές και τη στάση που αναμένεται να πάρουν οι ψηφοφόροι, ανέφερε πως: «Υπάρχει ένα ζήτημα που πρέπει να επιμείνουν και αυτό είναι το θέμα των προγραμματικών θέσεων». «Ποια είναι η θέση μας για το τραπεζικό σύστημα. Πρέπει να μπει μια τράπεζα υπό κρατικό έλεγχο; Πρέπει να υπάρξει καθολικό πρόγραμμα βελτίωσης του σιδηροδρόμου; Πώς θα έχουμε ένα σύγχρονο κράτος;» αναρωτήθηκε ο ίδιος. Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο της μετεκλογικής συνεργασίας είπε: «Η πρότασή μας απευθύνεται προς το ΠΑΣΟΚ και το Μέρα25 ΛΑΕ».