Μενού
nea-dimokratia
Νέα Δημοκρατία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Άλλοι είναι οι λόγοι για τους οποίους ο κ. Ανδρουλάκης αρνήθηκε δύο φορές τη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη», καθώς «η πρόσκληση του Πρωθυπουργού απευθύνθηκε δύο φορές», «8 μήνες πριν», σημειώνει η Νέα Δημοκρατία σε σχόλιό της σχετικά με την αναφορά του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρη Μάντζου, για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ.

Στο σχόλιό της, η ΝΔ αναφέρει:

«Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ κ. Μάντζο, ο οποίος αιτιολόγησε την άρνηση του κ. Ανδρουλάκη να συναντήσει τον κ. Μητσοτάκη, μιλώντας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ότι η πρόσκληση του Πρωθυπουργού απευθύνθηκε δύο φορές στον κ. Ανδρουλάκη όταν εκλέχτηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή 8 μήνες πριν από αυτήν την υπόθεση. Προφανώς, άλλοι είναι οι λόγοι για τους οποίους ο κ. Ανδρουλάκης αρνήθηκε δύο φορές τη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μάντζος, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, όταν ρωτήθηκε για την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Νίκο Ανδρουλάκη ότι δεν δέχθηκε να συναντηθούν δύο φορές, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πώς «μπήκε στη ζώνη του θράσους, καταλογίζοντας στον Νίκο Ανδρουλάκη κακή πίστη ή αντιπολιτική συμπεριφορά. Να το κάνει αυτό ο πρωθυπουργός από το γραφείο του οποίου λειτούργησε ο “Μεγάλος Ανιψιός” σε ένα σύστημα παρακολουθήσεων και υποκλοπών, συνιστά θράσος. Το μόνο ενδιαφέρον που θα μπορούσε να έχει μια συνάντηση μεταξύ τους θα ήταν να του πει πότε, γιατί και με ποιο προϊόν τον παρακολουθούσε. Διότι υποκλοπές είχαν γίνει τότε, το λέει και η ΕΥΠ και η ΑΔΑΕ. Αρα να είμαστε ειλικρινείς, να έχουμε θάρρος και να πούμε και μισή κουβέντα», τόνισε.