Μενού
apostolos gkletsos
Απόστολος Γκλέτσος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την αντίδραση του κυβερνώντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν τα όσα είπε ο Απόστολος Γκλέτσος, σε ανάρτηση του περιφερειακού συμβούλου «Στερεά… Υπεροχής!», Σπύρου Λάμπου για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Ειδικότερα, κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λαμία, ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε: «Αμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;» ενώ ακολούθησε και διάλογος με άλλους χρήστες του Facebook, με τον Απόστολο Γκλέτσο να λέει πως θα τηρηθεί... αρχαιότητα!

Η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της σημειώνει μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Γκλέτσος ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας μετά και το βίντεο, που τον αποτυπώνει να επιδεικνύει ένα γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Το κυβερνών κόμμα απαιτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις λογικές του κ. Γκλέτσου, ενώ παράλληλα εξαπολύει επίθεση στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης υπογραμμίζοντας ότι στο «κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα».

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο κ. Γκλέτσος, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, λίγες ημέρες μετά τις απειλές του για επίθεση με γιαούρτι κατά του Πρωθυπουργού, επανήλθε σε αυτές μέσω βίντεο όπου επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα».