Μενού
adonis-georgiadis
Αδωνις Γεωργιάδης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Αν ο λαός διατάξει συγκυβέρνηση, θα επιδιώξουμε να συνεργαστούμε και με το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί», με τους δημοσιογράφους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. «Ήταν σοκαριστική η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ», σημείωσε ακόμη ο υπουργός.

Για την τοποθέτηση του Ανδρέα Λοβέρδου ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: «Αν με ρωτάτε, η συνέντευξη Λοβέρδου ήταν αναφανδόν υπέρ του κ. Ανδρουλάκη. Είπε πολλάκις πόσο στηρίζει τον κ. Ανδρουλάκη» και συνέχισε, σημειώνοντας: «Η συνέντευξη του κ. Ανδρουλάκη ήταν τραγική. Είπε ότι αρνείται ο πρόεδρος του πρώτου κόμματος να γίνει πρωθυπουργός. Για τη δική μου δημοκρατική συζήτηση ο πρόεδρος του πρώτου κόμματος πρέπει να γίνει πρωθυπουργός».

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε, επίσης, πως «η Ν.Δ. είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι δεν συζητεί άλλο πρόσωπο. Προσωπικά αν έπρεπε να ψηφίσω κάποιο άλλο άτομο, δεν θα το ψήφιζα». «Η συζήτηση δεν υφίσταται ως θέμα. Είναι συνταγή ακυβερνησίας. Δεν είναι ζήτημα προσώπου», είπε ακόμη. «Αν βγάζουν τα μαχαίρια για μια τέτοια συνέντευξη, για κάτι πιο σοβαρό τι θα κάνουν;», αναρωτήθηκε ο ίδιος. «Η συνέντευξη του κ. Ανδρουλάκη ήταν συνταγή χάους. Τον καθιστά από δύναμη πολιτικής σταθερότητας δύναμη δημιουργίας πολιτικού χάους», κατέληξε ο υπουργός.