Μενού
karatzaferis
Glomex
  • Α-
  • Α+

Πολύς ντόρος έχει γίνει για τη δήλωση Ανδρουλάκη για τον «αυριανό» πρωθυπουργό της χώρας, με τον Γιώργο Καρατζαφέρη να χαρακτηρίζει «τρελά αυτά που λέει», καθώς «λέει "ελάτε να ψηφίσουμε και θα δούμε μετά ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός"». Τα λεγόμενά του «δείχνουν αδυναμία επιχειρημάτων και αδυναμία πίστης στον εαυτό του». 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο επίτιμος πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε: «Το παιδί είναι άπειρο. Εκαψε γέφυρες με τη λογική». Αναφερόμενος στη μάχη της κάλπης του Μαΐου, ξεκαθάρισε ότι «δεν αρκεί να είναι πρώτος ο Μητσοτάκης, πρέπει να είναι πρώτος και ισχυρός, πρέπει να το καταλάβει αυτό ο κόσμος. Να λειτουργήσει με τη λογική και όχι με το θυμικό. Αν δεν είναι ισχυρός ο Μητσοτάκης, θα μπούμε σε περιπέτειες».

Τέλος προέβλεψε ότι η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πάνω από 5 μονάδες από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, ενώ τη δεύτερη Κυριακή η πόλωση θα είναι τέτοια που στη Βουλή θα μπουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ. Μιλώντας για τον εαυτό του ο Γιώργος Καραζαφέρης είπε ότι ούτε του έχει γίνει πρόταση από κανέναν, ούτε ο ίδιος ζήτησε τίποτα: «Θα είμαι παρατηρητής, έχω αποδεσμευθεί από τις κομματικές δουλείες» κατέληξε.