Μενού
dendias-cavusoglou
Νίκος Δένδιας - Μεβλούτ Τσαβούσογλου | @konhaber
  • Α-
  • Α+

Ευχετήρια επιστολή του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, έλαβε ο Ελληνας ομόλογός του, Νίκος Δένδιας, με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, εκτός από τις ευχές για την 25η Μαρτίου, σημειώνει πως είναι βέβαιος ότι οι σχέσεις καλής γειτονίας οι οποίες υφίστανται αυτή τη στιγμή μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας θα παγιωθούν στο μέλλον.

Παράλληλα  δηλώνει αποφασισμένος να συμβάλει περαιτέρω στην τωρινή θετική δυναμική η οποία επικρατεί στις διμερείς σχέσεις Ελλάδος και Τουρκίας. Επιπλέον ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ευχαριστεί για μια ακόμη φορά την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για την αλληλεγγύη και την βοήθεια την οποία προσέφεραν στην Τουρκία μετά τους καταστροφικούς σεισμούς.

epistoli

Το υπουργείο Εξωτερικών έγραψε στο Twitter ευχές για την εθνική μας επέτειο αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «εμπνεόμαστε από τον αγώνα των προγόνων μας για ελευθερία και ανεξαρτησία»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.