Μενού
pavlos-polakis
Παύλος Πολάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση, εξαπέλυσε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ, Παύλος Πολάκης. Η επίθεση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης έρχεται μετά από δημοσιεύματα, που φέρεται να εμπλέκουν τον κ. Παπαθανάση στη μη ολοκληρωμένη αποπληρωμή δανείου καταφέρνοντας μετά από διαβουλεύσεις με τραπεζικό ίδρυμα να πετύχει «κούρεμα» της τάξης του 97,5%. Τις διαβουλεύσεις του κ. Παπαθανάση με την τράπεζα σχολιάζει και με την ανάρτησή του ο κ. Πολάκης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει σχετικά με τις διαβουλεύσεις του υπουργού πως «Το κόμμα των Πατσηδων, έχει και Παπαθανασηδες. Ενώ τα σπίτια του κοσμάκη κατάσχονται για χρέη μερικών χιλιάδων ευρώ, αυτός καταφέρνει κούρεμα 97,5% σε δάνειο. Οπως έγραψαν: Αν σας ξαναπάρουν από τη Eurobank για το δάνειο σας, πείτε ότι θέλετε το ίδιο κούρεμα με τον Παπαθανάση».

tweet polakis
Tweet Παύλου Πολάκη | Twitter / @pavpoll2222

Μήνυση Παπαθανάση σε Βαξεβάνη

Στη δικαιοσύνη κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη προσφεύγει, όπως ενημέρωσε σχετικά και στην ανάρτησή του στο Twitter, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, μετά και το δημοσίευμα στην εφημερίδα «Documento», που ανέφερε ότι ο αναπληρωτής υπουργός «έκρυψε την περιουσία του για να μην κατασχεθεί, καθώς χρώσταγε 1,8 εκατομμύρια ευρώ». Ο κ. Παπαθανάσης, απαντώντας σε ό,τι του προσάπτει η εφημερίδα, κάνει λόγο για «δεινή συκοφαντική εκστρατεία εναντίον μου και για βαρύτατη προσβολή της προσωπικότητάς μου από τον κ. Βαξεβάνη και τον λόγο έχει πλέον η ελληνική δικαιοσύνη».

Η ανάρτηση Παπαθανάση:

«Για την συνεχιζόμενη δεινή συκοφαντική εκστρατεία σε βάρος μου και την βαρύτατη προσβολή της προσωπικότητάς μου από τον κ. Βαξεβάνη δηλώνω ότι τον λόγο πλέον θα τον έχει η Ελληνική  Δικαιοσύνη».