Μενού
kyranakis_tzakri
Κωνσταντίνος Κυρανάκης - Θεοδώρα Τζάκρη | Attica Tv
  • Α-
  • Α+

Ένταση και βαριοί χαρακτηρισμοί ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Κυρανάκη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη οι οποίοι «πλακώθηκαν» λεκτικά στον «αέρα» της τηλεοπτικής εκπομπής «Casus Belli» του Attica Tv. Αφορμή για τον τσακωμό του βουλευτή της ΝΔ με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε ο κατώτατος μισθός, πόσο τον άφησε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και πόσο τον πήγε αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά από ερώτηση του παρουσιαστή της εκπομπής, η κ. Τζάκρη τοποθετήθηκε επί οικονομικών θεμάτων τονίζοντας πως η πολιτική της κυβέρνησης στηρίζεται στα διάφορα καλάθια, αφήνοντας την αισχροκέρδια να «καλπάζει». Όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αμφισβήτησε τα νούμερα αναφορικά με την αύξηση του κατώτατου μισθού λέγοντας πως το κόμμα της θα έκανε μεγαλύτερη αύξηση προκειμένου να ανακουφιστούν τα νοικοκυριά, ο κ. Κυρανάκης αντεδρασε υπερασπιζόμενος τις κυβερνητικές επιλογές και κάπου εκεί η ένταση άρχισε να... ξεφεύγει!

«Είστε γελοία, είστε θλιβερή, είναι απλά μαθηματικά» είπε ο κ. Κυρανάκης χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι και πρόσθεσε σε έντονο ύφος: «ας μην εκλεγώ ποτέ από το να σας ακούω! Λυπάμαι τους συνεργάτες σας που σας ακούνε κάθε μέρα» της είπε ο κ.Κυρανάκης, με την κ. Τζάκρη να τον χαρακτηρίζει «γελοίο, απαράδεκτο, ακροδεξιό και φασίστα». Μάταια ο παρουσιαστής της εκπομπής Νίκος Παναγιωτόπουλος προσπαθούσε να πείσει τον κ. Κυρανάκη να πάρει πίσω τον αρχικό χαρακτηρισμό, ώστε να συνεχιστεί η εκπομπή.

Η κ. Τζάκρη απαίτησε να πάρει πίσω ο κ. Κυρανάκης τον χαρακτηρισμό αλλιώς θα αποχωρήσει με τον βουλευτή της ΝΔ να της λέει «άντε επιτέλους» και να προκαλεί ξανά την οργή της. Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης ο οποίος σημείωσε δεικτικά πως «θέλουνε και κυβερνήσεις συνεργασίας... Αδιανόητα πράγματα. Ας πάμε έτσι στις εκλογές»