Μενού
loberdos-androylakis
Λοβέρδος κι Ανδρουλάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μίλησε για τον «εμφύλιο» στο ΠΑΣΟΚ μετά τη δήλωσή του ότι «δεν είμαι απ’ αυτούς που μπορείς να "φας" εύκολα» ρίχνοντας τους τόνους. «Θέλω αυτή η ιστορία να σταματήσει εδώ», είπε στο OPEN ο βουλευτής βορείου τομέα Αθηνών. «Ό,τι είχαμε να πούμε σε επίπεδο πολιτικής ειπώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Η δική μου παρέμβαση ήταν σαφής, η απάντηση από το κόμμα μου που ήταν αρκετά επιθετική ήταν επίσης σαφής», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Δεν έδωσα συνέχεια και δεν θα δώσω συνέχεια. Θεωρώ ότι όσα είχαν να ειπωθούν, ειπώθηκαν την περασμένη εβδομάδα», πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος μιλώντας για τις διαφορετικές απόψεις στο κόμμα διαχρονικά που υπήρχαν «ακόμα κι όταν ήμασταν πολύ μεγάλο κόμμα και τώρα που είμαστε το κόμμα που είμαστε, και που δεν θέλουμε να μείνουμε σε αυτό, είχαμε ένα πλεονέκτημα, είχαμε διαφορετικές απόψεις, όμως όταν είχαμε κοινούς στόχους, όπως οι εκλογές είμαστε ενωμένοι. Το ΠΑΣΟΚ είναι ενωμένο, αυτό το πλεονέκτημα σε ό,τι με αφορά, δεν θα χαθεί» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πώς μπήκαν στα «χαρακώματα» Λοβέρδος - ΠΑΣΟΚ

Η Χαριλάου Τρικούπη δεν έκανε κανένα σχόλιο στην αρχική τοποθέτηση Λοβέρδου αναφέροντας πως: «Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι σε μείζονα θεσμική και προγραμματική σύγκρουση με το σύστημα Μητσοτάκη. Το προχθεσινό μας σχόλιο ισχύει στο ακέραιο. Για τη σημερινή συνέντευξη, ουδέν σχόλιο».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε πει ότι δεν είναι από τους ανθρώπους που κάποιος μπορεί να φάει εύκολα. «Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται, δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να "φας" εύκολα, τελεία και παύλα», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ και, μάλιστα, προσέθεσε ότι δεν βλέπει τον λόγο για να διαγραφεί, αναφορικά με την ξεκάθαρη στάση του απέναντι στον άγνωστο «Χ» πρωθυπουργό, που πρότεινε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, ενόψει εκλογών.

Στο ΠΑΣΟΚ δεν άφησαν τη θέση Λοβέρδου ασχολίαστη και ουσιαστικά τον κατηγόρησαν ότι υιοθετεί τις θέσεις στελεχών της κυβέρνησης, δηλαδή του Οικονόμου και του Σκέρτσου. «Είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον Ακη Σκέρτσο» ήταν η διαρροή της Χαριλάου Τρικούπη.