Υποψήφιος στο νομό Σερρών αναμένεται να είναι και στις επερχόμενες εκλογές ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, καθώς όπως όλα δείχνουν ο πρώην υπουργός Μεταφορών, στάθμισε τα δεδομένα και κατέληξε στη συγκεκριμένη απόφαση. Οπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star, ο κ. Καραμανλής που βρίσκεται σε απευθείας επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, θα διεκδικήσει μία νέα βουλευτική θητεία.
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής είχε παραιτηθεί από το Υπουργείο Μεταφορών λίγες ημέρες μετά από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και η παρουσία του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας βρισκόταν στον «αέρα» καθώς δεν είχε πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Ωστόσο σύμφωνα με το Star αναμένεται να είναι κανονικά υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
- Φωτιά στην Αττικοβοιωτία: Το σχέδιο της κυβέρνησης για τους πληγέντες
- Όταν ο «Μαύρος Σεπτέμβρης» χτύπησε την Ελλάδα – Το μακελειό στο αεροδρόμιο του Ελληνικού
- Χυδαίες απειλές σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από οπαδούς του Κασιδιάρη: Στο στόχαστρο ο Γλαβίνας
- «Ξάφρισαν» τον βυθό στη Σκόπελο: Σπείρα Ιταλών μάζεψε κόκκινα κοράλλια αξίας 800.000 ευρώ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.