Μενού
mithridatis
Μιθριδάτης | NDP Photos
  • Α-
  • Α+

Απάντηση στη Νέα Δημοκρατία, που κάνει λόγο για ομοφοβικές και χυδαία σεξιστικές αναφορές του Μιθριδάτη, και διερωτάται αν θα ζητήσει την αποπομπή του ο ΣΥΡΙΖΑ, δίνει ο μουσικός με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Έχω πολλά χρόνια έκθεσης στις πλάτες μου αγαπητοί μου και ο κόσμος με έχει κρίνει ήδη. Ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα. Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του στο Facebook ο δημοφιλής τραγουδιστής. «Αυτοί που με κατηγορούν δεν έχουν συμμετάσχει σε διαμαρτυρίες και βίντεο για τον Ζακ όπως εγώ», τονίζει.

Αναλυτικά, στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Τα δεξιά τρολ που υπερασπίζονται το Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια και καταπιέζουν όχι μόνο γυναίκες και παιδιά αλλά και όσους δεν ανήκουν ιδεολογικά στις ακροδεξιές τους πεποιθήσεις, κατηγορούν εμένα για σεξιστή και ομοφοβικό, χρησιμοποιώντας ατάκες που εγραψα για να καυτηριάσω ακριβώς τα θέματα αυτά.

Χρησιμοποιούν δηλαδή τη σάτιρα που έκανα εναντίον τους και εναντίον όσων πιστεύουν για να χρεώσουν σε εμένα τις απόψεις τους. Μια ζωή έπαιρνα ρόλους και δε θα σταματήσω τώρα.

Εντάξει, σκόπιμη διαστρέβλωση και τέτοιες ευκολίες.

Το να παίρνεις αποσπασματικά απαντήσεις σε διαλόγους στο twitter, είναι σκοπιμο λάθος, καθώς πολύ εύκολα μπορεί να φανεί η ροή του άνωθεν διαλόγου.

Το να μην μπορείς να διαχωρίσεις τη σάτιρα από την πραγματική θέση και άποψη φανερώνει μόνο περιορισμένη αντίληψη. Προφανώς, δεν μπορείτε καν να καταλάβετε ότι σε «επίμαχα» tweets υπερασπίζομαι τις γυναίκες και καυτηριάζω τους άντρες!

Ότι υπουργοί βασίζουν την αντιπαράθεση τους μαζί μου, σε tweets διαφόρων τρολ, δείχνει και την ποιότητα των επιχειρημάτων της ηγεσίας τους. Επειδή εσείς δε νομίζω να γράψατε τον "Κύρη του σπιτιού", ούτε το "Αντρικές γουρουνιές", ούτε έχετε συμμετάσχει σε διαμαρτυρίες και βίντεο για το Ζακ…σας εύχομαι απλά καλημέρα.

Έχω πολλά χρόνια έκθεσης στις πλάτες μου αγαπητοί μου και ο κόσμος με έχει κρίνει ήδη. Ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα. Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες».

https://www.facebook.com/mithrida3/posts/pfbid02D2sR3yxLUxkGeC6AQdwW9t3K27vMuHkmdb57ZAcQBDUk8bgXyLExVC2BafADnvENl

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA