Μενού
mithridatis
Μιθριδάτης | NDP Photos
  • Α-
  • Α+

Τις δικές του απαντήσεις θέλησε να δώσει σήμερα, Κυριακή (2/4) ο δημοφιλής τραγουδιστής Μιθριδάτης, μετά τις έντονες αντιδράσεις από τη Νέα Δημοκρατία στο άκουσμα της υποψηφιότητάς του στις επερχόμενες εκλογές 2023. Ειδικότερα, ο Μιθριδάτης εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με το γνωστό μέλος του συγκροτήματος «Ημισκούμπρια» να μιλά για τον λόγο που αποφάσισε να κατέβει στην πολιτική καθώς και για τα αιχμηρά σχόλια που δέχεται για παλαιότερες αναρτήσεις του στα social media.

Συγκεκριμένα, ο Μιθριδάτης σημείωσε πως «νομίζω ότι πρέπει όλοι ενεργά να ασχολούμαστε με ζέση με την πολιτική, ιδιαιτέρως μετά τα τέσσερα τελευταία χρόνια τα οποία είναι αρκετά ζοφερά για το μέσο Έλληνα και όχι μόνο. Πρέπει όλοι να δώσουμε πολύ μεγάλο βάρος στην πολιτική και όχι να την αφορίζουμε ή να είμαστε απαξιωτικοί. Νομίζω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει αυτή τη στιγμή με κάθε τρόπο να ψηφίσει και να φροντίσει για το μέλλον του άμεσα. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε οι ίδιοι υπεύθυνοι για τις ζωές και τις αποφάσεις μας και να μην αποφασίζουν άλλοι για εμάς. Εγώ σαν καλλιτέχνης θεωρώ ότι έχω λόγο ύπαρξης στην πολιτική, έχω πολιτική θέση και δεν μιλάω μόνο για τον εαυτό μου αλλά για όλους τους καλλιτέχνες. Οι καλλιτέχνες πρέπει να έχουν θέση και να είναι ενεργοί πολιτικά».

«Για να το ξεκαθαρίσουμε αυτό το πράγμα μια και για πάντα (σ.σ. το κομμάτι των αντιδράσεων). Είμαι υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και γενικώς όλων των ανθρώπων. Θεωρώ αστείο να χρησιμοποιείται σαν επιχείρημα και να χρησιμοποιούνται κάποιες αναρτήσεις στο Twitter οι οποίες είναι κοπτοραπτική, που είναι απαντήσεις ειρωνικές σε σεξιστικά tweets. Είναι σατιρικά tweets, ειρωνικά tweets και βεβαίως υπάρχουν και κάποια tweets τα οποία πραγματικά υποστηρίζουν ξεκάθαρα τις γυναίκες. Νομίζουν λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι ότι εγώ μιλάω εναντίον τους. Είναι πολύ μεγάλο λάθος αυτό. Είναι λάθος, δεν υπάρχει αντίληψη ή υπάρχει κάποιος δόλος» συμπλήρωσε ο Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA