Μενού
mithridatis
Μιθριδάτης, Αλέξης Τσίπρας | Facebook
  • Α-
  • Α+

Η υποψηφιότητα του Μιθριδάτη με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές 2023 προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια, με τη Νέα Δημοκρατία να κατηγορεί τον δημοφιλή μουσικό για σεξιστικά και ομοφοβικά σχόλια. Ο ίδιος από την άλλη, απαντώντας σε όσα του «χρεώνουν», κάνει λόγο για τακτική αντιπερισπασμού με στόχο να αλλάξει η δημόσια ατζέντα.

«Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Γιατί ακριβώς το ίδιο πράγμα έκαναν πριν από δυο χρόνια που έβγαλα το “Για να μην στα χρωστάω”. Η διαφορά είναι ότι δεν πήρε τότε επίσημη θέση η Νέα Δημοκρατία και δεν έβγαλαν τα tweets υπουργοί πρωτοκλασάτοι» σχολίασε αρχικά ο Μιθριδάτης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας (3/4).

Στις κατηγορίες πως χρησιμοποιεί σεξιστικό και ομοφοβικό λόγο, ο Μιθριδάτης απάντησε πως οι θέσεις του είναι γνωστές από παλιά και ουδεμία σχέση έχουν με όσα του «χρεώνουν». «Είμαι σε ένα συγκρότημα το οποίο ήταν πρωτοποριακό με προοδευτικές απόψεις από τα μέσα του ’90. Έχουμε γράψει και άλλα κομμάτια όπως οι “Αντρικές Γουρουνιές”. Που μιλάμε για τον κακό συμπεριφορισμό που έχουν οι άντρες απέναντι στις γυναίκες» απάντησε ο τραγουδιστής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA